Opening Hours Hétfő-péntek - 10.00 -18.00
Hívjon minket 4763262
Email Us info@koronaingatlan.hu

Eladó lakás Budapest VII kerület, Belső-Erzsébetváros

Jó beosztású, hangulatos lakás eladó a város egyik legfelkapottabb negyedében.
A Belső-erzsébetvárosi lakás a folyamatosan szépülő Klauzál tér szomszédságában, egy épp megújuló, századfordulón épült ház 2. emeletén található.

Lakás
A hangulatos, jó beosztású, jól alakítható, 67 m2-es, felújított polgári lakás a századfordulón épült, frissen felújított homlokzatú házban található (a homlokzatfelújítás teljes körű befejezése december közepén várható).
A K-Ny-i tájolású ingatlan, mind az utcafront, mind a ház udvara felől jó fényviszonyokkal rendelkezik. A két nagyszoba ablakai az utcára, a konyha és a félszoba ablakai az udvarra néznek.
A lakásban egy 20 m2 és 19m2-es egymásba nyíló és egy 5 m2-es félszoba található.
A 6m2-es közlekedőből nyílik a 9 m2 nagyságú konyha, a félszoba, a kamra és a fürdőszoba a wc-vel. A három helyiség kiválóan alakítható, a félszoba vagy a fürdőszoba megnagyítása céljából. Igény esetén a lakás 3+félszobássá átépíthető.

A lakás fűtésrendszere (gáz)cirkó. A villamos-gépészeti hálózata 8 éve lett felújítva. A lakás frissen festett, felújított szalag faparkettás. Az eredeti nyílászárók felújított állapotúak. A lakás ideális az urbánus-belvárosi életet kedvelők számára.

A ház
A majdnem századfordulón épült egyik oldaláról 4, másik oldalról 5 szintes ház, egyik utcai homlokzata pár éve megújult, a másik utcai homlokzatának felújítása hamarosan befejeződik. Az udvar belső homlokzata festett, rendezett, a lépcsőház felújításával kapcsolatosan egyeztetések folynak.
A ház elektromos és gáz rendszere és a tető fel lett újítva. A ház belső udvara csendes, a lakóközösség jó. A ház lakás felöli oldala beljebb található az utca vonalánál, ami a lakásba érkező fényviszonyoknak is kedvez.

Elhelyezkedése
A ház cityben, a Deák tér, az Oktogon, az Astoria és a Blaha Lujza tér négyszög közepén található. Pár perc alatt elérhető a metró, a kisföldalatti, a kis és nagykörúti villamosok és a BKV buszjáratok.